Onze service

Moes Bedden Wolvega is al ruim 30 jaar dé slaapkamerspecialist van Friesland, Groningen, Overijssel en Drenthe.

Wij zijn de exclusieve dealer van vele kwaliteitsmerken op het gebied van slaapcomfort in deze regio. Het juiste adres voor alle soorten bedden en bovendien specialist in slaapkamerartikelen. U droomt van een gezonde en comfortabele nachtrust in een goed uitgeruste slaapkamer? Dankzij onze ervaring en uitgebreide collectie kunnen wij u ruimschoots en met plezier voorzien in deze behoefte. Ieder mens is uniek. En bij ons is alles eraan gelegen om aan uw wensen tegemoet te komen..

Natuurlijk bent u te allen tijde van harte welkom in onze zaak waar we u met plezier zullen helpen bij het vinden van wat u zoekt. Sfeer en comfort liggen bij ons verweven met kwaliteit en degelijkheid. Wij staan u daarom graag nog persoonlijk terzijde bij het inrichten van uw droomslaapkamer.

Gratis installatie en bezorging

Persoonlijke service

Nederlands product

Kwaliteit

Een goed bed moet je zien, voelen en proeven!

Onze adviseurs helpen u met het vinden van het juiste bed.

Productlevering

We kunnen vaak snel de producten uit ons assortiment bij u aanleveren. We beschikken over een royaal magazijn dat vlakbij onze winkel ligt. Hier zijn alle slaapkamerartikelen rechtstreeks vanaf de fabrikant ondergebracht. Moes Bedden & Bedmode werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers. In ons magazijn vindt u dan ook een grote collectie boxsprings, ledikanten en matrassen klaar voor bezorging. Op deze wijze en door duidelijke afspraken met u te maken over de levering, kunnen we wachttijden voorkomen die langer zijn dan strikt noodzakelijk.

Vakkundig bezorgteam

Moes Bedden & Bedmode verzorgt uw nieuwe aankoop van begin tot eind met de nodige toewijding. Het artikel dat u besteld heeft wordt bij u afgeleverd door ons vaste bezorgteam. Zij zorgen voor een perfecte levering en vakkundige installatie in uw slaapkamer. Het restmateriaal zoals karton, piepschuim en plastic nemen wij graag weer retour om het opnieuw te laten verwerken. Uw oude matrassen kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u afvoeren.

Onze persoonlijke garanties

Wanneer uw nieuwe aankoop eenmaal gerealiseerd en geïnstalleerd is willen we natuurlijk alle service blijven bieden die nodig is. Standaard wordt op alle kwaliteitsproducten dan ook een volledige garantie geboden van drie jaar. Dit is over het algemeen langer dan de garantieperiode van de meeste fabrikanten. Mochten er problemen ontstaan na deze periode dan kunt u gebruik maken van onze coulanceregeling. Wordt een matras bijvoorbeeld geacht tien jaar mee te gaan en is er een probleem na zeven jaar, dan verrekenen wij de resterende drie jaren van de verwachte levensduur in een eventuele nieuwe aankoop. Rustgevende gedachte toch?